5 Eylül 2009 Cumartesi

SONBAHAR ÇİÇEKLERİ VE NAR






BAHÇEMİZDEN NAR ÇİÇEKLERİ'Nİ ÇEKMİŞTİM,

NARLAR KIZARMAYA BAŞLADI;)

7 yorum:

http.//belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba sevgıler

ŞAİRANE dedi ki...

Sevgili arkadaşım iyi akşamlar diliyorum.Babamın rahatsızlığı dolayısıyla son zamanlarda internete girmiyorum o yüzden ziyaretlerinize de gelemiyorum.Bu süre içinde yapmış olduğunuz ziyaret ve bırakmış olduğunuz mesajlar için yürekten teşekkür ediyorum. Babamın tetkikleri sonuçlandığında ve güzel bir sonuç alır almaz yine eskisi gibi sizlerle birlikte olacağım hiç merak etmeyin.. Bu konuda beni anlayışla karşılayacağınızı biliyorum ve her şey gönlünüzce olsun diyorum. Esen kalın…

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bu nasıl güzel bir sayfa ellerinize sağlık çok ferah olan sayfanızinsanın içini açıyor.resimleriniz harika resimlerde eminim yüreğinizin ışığıda var.çok beğendim.

bu arada ,ziyaretiniz için teşekkürler herzaman beklerim

gün isigi2 dedi ki...

Hosbulduk sevgili laguer .. Tekrar burdayim görüsmek dilegiyle iyi haftalar sevgiler...

Şükrü Yılmaz dedi ki...

Sevgili Kardeşim Günaydın Hayırlı Günler http://sukruyilmaz.net/img/gunaydin4.jpg
TÜRK MİLLETİ'nin ve ULUSU'nun Başı sağolsun,Şehitlere ALLAH'tan rahmet,ailelerine,Yakınlarına ve Türk Milletine ALLAH Sabırlar versin,Yaralı Gazilerimize ALLAH Acil Sağlıklı Şifa ve Sabırlar versin.
İstanbul ve Çevresinde Yaşanan Yağmur Afetinde Vefat edenlere ALLAH'tan Rahmet ve Afetzedelere Geçmiş olsun.

YORUM:Sevgili Kardeşim günün bu güzel resimlerdki çiçekler gibi güzel olsun...

Şükrü Yılmaz
Antakya-HATAY

http://sukruyilmaz.com
http://sukruyilmaz.net

Adsız dedi ki...

Kadir Suresi(1-5 Ayetler): "Biz onu Kadir Gecesinde indirdik. Kadir Gecesinin sen ne olduğunu bilir misin? Kadir Gecesi bin aydan hayırlıdır. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh, her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Ta fecrin doğuşuna kadar."

Kur'an-ı Kerim'de adı geçen tek ay Ramazan ayıdır; tek gece de Kadir Gecesidir.

Kadir Gecesi, Yüce Kitabımız Kur'an'ın indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açılarak esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

Faziletine inanarak ve sevabının da yalnız Allah'tan umularak; "Allah'ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet" diye dua edeceğiz.

Unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz günahlardan gerçekten pişman olur ve onlara bir daha dönmemeye karar vererek, kendimizle hesaplaşıp, kulluk ve sorumluluk bilincimizi yenilemeliyiz.

Bu Mübarek gecenin rahmet ikliminde; Yüce Allah'tan bizleri samimiyetten ve istikametten ayırmamasını, doğruyu bulduktan sonra, kalplerimizi eğriltmemesini ve bizleri affetmesini dileyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Kadir gecenizi kutlar, bu müstesna gecede yapacağımız dua ve yakarışların bütün insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

http.//belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

tunaydın sevgıler

Blog Widget by LinkWithin
Technorati Profile